Исклучително силни, смртоносни отрови се расфрлани низ повеќе градови и села во целава држава, Валандово, Велес, Охрид, Куманово, Тетово , Ресен, Свети Николе, ...
сите 6 | | | веќе видена

Денеска, во Владата, министерот за локална самоуправа, Сухејл Фазлиу, и подносителите на проекти потпишаа договори за кофинансирање на проектите од првиот ...
сите 7 | | | веќе видена

„Треба да се искористи моментот кој го чекаме со години“, „За ЕУ и НАТО“, „Нема да гласам“, „Треба да го решиме проблемот“, „Македонија е убава и треба да ја ...
| | веќе видена