Во Владата денеска беа потпишани договори за национално кофинансирање на грантови за 40 проекти кои ќе се реализираат преку ИПА-програмата на ЕУ за ...
сите 7 | | | веќе видена

„Треба да се искористи моментот кој го чекаме со години“, „За ЕУ и НАТО“, „Нема да гласам“, „Треба да го решиме проблемот“, „Македонија е убава и треба да ја ...
| | веќе видена