Изградбата на патиштата не е само заради потикнување на економскиот раст, туку тоа подразбира и регионално поврзување не само меѓу нашите градови, туку и со ...
сите 5 | | | веќе видена

Вечерва Струмичкиот театар премиерно ќе ја изведе преставата „Шепоти од вода“ од Горан Милошевски, а во режија на Срѓан Јанакиевиќ. Станува збор за престава ...
| | веќе видена

На 19 Август