Овошните дрвца оваа пролет се спасија од мразеви, и се очекува дека ќе имаат богат род, но сега ќе имаме високи температури кои може негативно да влијаат на ...
| | веќе видена

Во Центарот за култура „Антон Панов“ во Струмица синоќа се одржа 12. Фестивал на староградски песни и серенади „Под кулите на Струмица“, чие последно издание ...
| | веќе видена