Продолжуваат инфо деновите од едукативната кампања за ИПАРД 2014 – 2020. Експертите од МЗШВ и АФПЗРР во Валандово и Росоман се фокусираа на прашањата кои се ...
| | прочитана: 8278 | веќе видена

Со јавна набавка, Општината Струмица од скопската фирма Линк Медиа Плус набавила новогодишни украси и декорации за износ од 40.638 евра, што ја прави втората ...
| | веќе видена

На 24 Јануари